Barion Pixel

Az immunitásunk innovációja, az oregánó!

oregánó növény

Mint ismeretes, az oreganó egy széles körben használt fűszernövény, amelyet már nagyszüleink is használtak, de nemcsak főzésre, hanem a népgyógyászatban is. A konyha után egy másik területen is bizonyított, amelyről most kicsit részletesebben adnék információt neked, hogy milyen jótékony hatása van az emésztésedre is az oreganó olajnak.

Évszázadok óta a bélrendszer szolgálatában az oreganó!

Habár aromás íze miatt húsok, halak és bor fűszerezésére is használták, többnyire a népi gyógyászatban vették hasznát: szétrágva reumás fájdalmakat, fogfájást, fejfájást, köhögést csillapítottak vele, sérüléseket, gyomor és emésztési panaszokat gyógyítottak vele, de még szerelmi bájital alapanyagaként is felhasználták. De ne kalandozzunk el más irányba, mert ez egy remek étrend-kiegészítő.

A grapefruitmag egyik hatóanyaga gyógyszer metabolizáló, enzimbénító hatású, így jelentősen növeli egyes gyógyszerek hatását. Gyógyszert rendszeresen szedők kérdezzék meg orvosukat a grapefruitmag olaj alkalmazásával kapcsolatban. A készítményt teafaolaj tartalma miatt 18 éven alattiak, várandósok és szoptatós anyák ne fogyasszák!

Ezek mellettazoreganó olaj rendkívül hatásos természetes antibiotikum. Elpusztítja a vírusokat, patogén baktériumokat és a fertőzéseket okozó gombákat. Magas flavonoid tartalmának és fenolsav tartalmának köszönhetően rendkívül hatékony készítmény. Gyulladáscsökkentő, így krónikus gyulladások esetében is a segítségünkre lehet. A Likarap kapszulából napi egy szem is elegendő ahhoz, hogy hozzájárulhassunk bélrendszerünk egészségének a fenntartásához! Nem sok, ugye?

És meg is rendelheted azt a napi egyet emésztésed normál működése fenntartásának érdekében kedvezményes áron a shopban:

Tartalomjegyzék

Scroll to Top