Barion Pixel

Magamról , tőlem, neked!

A képhez tartozó alt jellemző üres; én-1080-vitalitás-me-1-1024x1024.jpg a fájlnév

Sziasztok, Piskor Ádám vagyok. Mint látjátok, Vitalitás Menedzserré avanzsáltak, ennek oka, hogy életem jelenlegi szakaszában családi és személyes kapcsolataim révén közel kerültem a vitaminok forgalmazásához.  Az igazat megvallva túl sokszor hangzott el ismerőseimtől hogy „mit szedsz Ádi, és hozol nekünk is azokból a dolgokból, amiktől testi vitalitásod és lelkesedésed is kiapadhatatlannak látszik? ”.

Úgy vélem nehéz minden területen tudatossá válni, mert nincs időnk rá, hogy mindenben megfelelő ismeretekkel rendelkezzünk.

Tudatos vitamin és étrend-kiegészítők fogyasztójaként én is rájöttem, hogy nem csak reklámozott külcsín és a márkajelzés számit, hanem a termék összetevőinek eredete és a hozzáadott információk is.

Személyes tapasztalataim és szakmai információk birtokában lettem híd a termékgyártók és fogyasztók között.

Ezekkel a tulajdonságokkal felvértezve úgy vélem készen állok, hogy akár neked is megoldást nyújtsak a helyes funkcionális termék kiválasztásához, ami nem csak az ár és minőség arányára szorítkozik, hanem egy célstratégia szem előtt tartásával az optimális szisztematikus testi egészség megvalósítását is támogatja.

Neked nem kell gondolkodnod azon, hogy milyen termékeket válassz a sok kínálat közül, rögvest leveszem a válladról ezt a terhet, célorientáltan készítettem csomagokat. De persze ha megkérsz rá, akkor összerakok neked is speciális egészségmegtartó csomagot.

Igaz vitamin és étrendkiegészítő diszkont révén kedvező áron vásárolhatsz a https://green-friday.hu/ oldalon. Ezen felül pedig plusz időt és figyelmet és energiát is spórolhatsz velünk a havi fix csomagküldési szolgáltatásunkkal.

Természetesen bárhol kosaradba rakhatsz olyan termékeket, amelyek segíthetik a szervezeted vitamin pótlását.   Viszont a https://green-friday.hu/ oldalon az egészséged megőrzését célozva nem csodatevő, inkább szakértő kezek által kiválasztott, többnyire természetes összetevős termékek alkotják a webáruház aktuális kínálatát. Amelyek alapanyagai, alkotóelemei döntő többségben mind magyar földről, hazai forrásból jutnak el a gyártóhoz, ahol a minőségi előírásoknak eleget téve kerülnek praktikus fiók és táskabarát csomagolásokba.

Magyar adózóként és gazdasági szereplőként számunkra is kiemelten fontos hogy „védd a hazait!„. Munkámmal a vitalitásod növelése érdekében olyan magyar termékgyártókat képviselek, akik zömében magyar termesztésű alapanyagokat használnak. A magyar termékeket preferáljuk. Ez nem nacionalizmus, csupán magam is képviselem a hazai értékek hasznosítását. Ezért hozzád is eljuthatnak ezek, amivel már közösen erősíthetjük testi egészségünket. Ehhez elég csak pár kattintás, így rajtad múlik, hogy megteszed-e ezt szervezeted normál egyensúlyának fenntartásáért. E mellett fontos, hogy ne legyen mozgás szegény az életmódod és azt se felejtsd el, hogy az étrend-kiegészítők szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Én is sportolok heti rendszerességgel. mert jólesik elfáradni. Focizom hetente több alkalommal, kerékpározom és egy parkba erősíteni is járok. Amennyi jól esik. Nem a kényszerű, hanem az egyszerű testmozgás is nagyszerű! Ha akarsz, lehetsz kicsit egészségtudatos is. Megéri neked? Persze, mert a bőrödön megérzed! Ami megvéd az esőtől, a többi meg segít az egészséged megőrzésében. Konvenciók nélkül, lazulj a https://green-friday.hu/ termékeivel! És ezzel tudod, hogy mit teszel? Véded a hazait!

Scroll to Top