A fahéj és a króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.
A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.
A réz hozzájárul a normál anyagcsere folyamatokhoz, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez.
Cukorbetegeknek érdemes rendszeresen fahéjat fogyasztaniuk, mert természetes hatóanyagaival csökkentheti a magas vércukorszintet, a káros koleszterint, erősíti a gyomrot, gyorsítja az anyagcserét, és kezeli a gombás fertőzéseket. Leggyakrabban emésztésserkentő, étvágyjavító és gyomorerősítő hatása miatt használják. A szív- és érrendszerre is jótékony hatással van, tapasztalatok szerint már napi két gramm fahéj jelentősen csökkentheti a magas vér cukorszintet és a vérnyomást. Étrend-kiegészítőként fogyasztva a szükséges gyógyszeres kezelés mellett kiemelkedő eredményeket hozhat a diabétesz és a magas vérnyomás kezelésében.
Összetevők: fahéj (Cinnamomum Zeylanicum) kéreg, kaporlevél (Anethum graveolens folium), kapormag (Anethum graveolens semen), réz-glükonát, króm-pikolinát
Felhasználási javaslat: napi 3×1 kapszula bő folyadékbevitellel.
Hatóanyag tartalom a napi adagben (3 x 1 kapszula) |
mg |
NRV%* |
Fahéj |
1005 mg |
|
Kaporlevél |
240 mg |
|
Kapormag |
195 mg |
|
Réz |
4,2 mg |
420 |
Króm |
202,5 µg |
506,25 |
*NRV%: a felnőtteknek ajánlott napi beviteli referenciaérték
Nettó tömeg: 54,05 g/90db
Figyelmeztetések!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Nem ajánlott, gyermekeknek, terheseknek!
Kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Búzafüvet, rozskorpát, zabfüvet, zöldárpa füvet, zellergyökeret, mustármagot és spenótot feldolgozó üzemben készült.
Tárolás száraz, hűvös helyen, fénytől védve.